OSLO

Vi på Arkiteket Oslo er tilgjengelig for deg som interiørarkitekt og arkitekt i prosjekter der flis skal beskrives. Med vår kompetanse og tid i bransjen kan vi hjelpe deg med rett produkt der det stilles høye krav til kvalitet og inspirasjon når det er nødvendig med påfyll.

Vi har et stort inspirerende showroom med god plass til kreative møter. Ønsker du møte med kunden hos oss så ta kontakt for booking av møterom. Arkiteket er til for dere!

Vi tar deg også gjerne imot for inspirasjon og prøver, så book avtale for å møte en av oss.

Adresse: Enebakkveien 123 v/Ryenkrysset
Vi har åpent etter avtale i normal åpningstid
(09.00-17.00 mandag til fredag)

TEAM OSLO

ANN-MARGRETH KVAMMEN

Ann-Margreth.JPG

Customer Success Manager og Teamleder Arkiteket

Telefon : 41 14 50 55

E-post: ann.kvammen@bergersenflis.no 

 

Utdannet eksponeringsdesigner fra Westerdals School of Communication med dekorasjon, messe & stand, butikkinnredning og interiør som fag. Vært seks år i flisbransjen og en en racer på gjerdesag, tapetsering og maling. Som mor til tre, alltid prosjekter på gang, hus, stor hage og hytte med seks mål tomt er hun god til å løse utfordringer på strak arm. 

 

To ord: dance off eller bakke? Bring it on!

KAJA BRANDT BUGGE

Kaja.jpg

Arkitekt - og interiørkonsulent

Telefon: 91 38 98 24

E-post: kaja@bergersenflis.no

 

Kaja har sin bakgrunn innen interiørdesign og har jobbet i bransjen i over 10 år. Hun er vokst opp i en familie med interiørarkitekt og designere, og ble tidlig interessert i å skape gode designløsninger.

Med et trent fokus og engasjement liker hun prosjekter der hun kan være kreativ sammen med kunden.